Close Sidebar
کیوتوای فارسی
به نام یزدان بخشاینده بخشایشگر
در این مکان میتوانید مشکلات خود با اسکریپت کیوتوای را مطرح نمایید , در کوتاه ترین زمان به شما پاسخ خواهیم داد!
زمان پاسخگویی به پرسش ها از 4 الی 24 ساعت میباشد !
خواهشمندیم در صورتی که پاسخ خود را دریافت نموده اید , بر روی تیک بهترین پاسخ کلیک نمایید !
کیوتوای مارکت افتتاح شد !
آپلود تصاویر سوالات شما !

2 نفر آنلاین
0 عضو و 2 مهمان در سایت حاضرند
بازدید امروز: 681
بازدید دیروز: 1256
بازدید کل: 726817

503 سوال

657 پاسخ

973 دیدگاه

427 کاربر

خطای دیتابیس

+2 امتیاز
87 بازدید

با عرض سلام

امروز  چند وقت یه بار که این پیغام رو می بینم:

این پیغام به چه علت میتونه باشه؟(تغییر خاصی جدیدا ندادم...فقط من امروز حالت post content رو گذاشتم رو mediumtext,میتونه به اون خاطر باشه؟)

ممنون میشم راهنماییم کنید.

با تشکر

نسخه کیوتوای مورد استفاده : 1.7
سوال شده بهمن 15, 1393 در مشکلات اسکریپت توسط penitentamin (1,010 امتیاز)

1 پاسخ

+1 امتیاز
 
بهترین پاسخ
سلام

در فایل qa-config.php اگر از localhost به عنوان host استفاده میکنید آنرا به 127.0.0.1 تغییر دهید یا بالعکس !
پاسخ داده شده بهمن 15, 1393 توسط علی بخشی (68,650 امتیاز)
انتخاب شده بهمن 15, 1393 توسط penitentamin
خیلی ممنون

من فکر کردم به خاطر مصرف cpu و memory بالا باشه.
نه , کیوتوای خیلی کم منابع رو مصرف میکنه

مگر اینکه پلاگینی چیزی ناسازگاری کرده باشه
دستتون درد نکنه.پیغام ها کمتر شد ولی هنوز هم بعضی مواقع میاد.(بدون آرم کیوتوای این دفعه)

من مبتدیم.خودم احتمالای زیر رو میدم پیش خودم...به نظرتون چه کار کنم درست بشه؟کاربر دو بار این خطا رو ببینه فرار می کنه از سایت:(

1.من طبق راهنمایی های شما فایل config رو بردم تو home هاست و از روت با include فراخوانیش کردم.(خیلی وقت پیش این کار رو کردم.اون موقع هم مشکل نداشت.گفتم شاید الان که فشار روی سایت بیشتر شده مشکل به وجود آمده باشه)

2.من از برچسب های خیلی زیادی استفاده کردم(این یکی دو روز همشون رو پاک می کنم)..گفتم شاید به دیتابیس فشار اومده باشه

3.تغییر varchar به mediumtext بعث فشار به دیتابیس شده باشه.

4.مشکل از طرف هاست باشه.اونا شاید دارن تغیراتی میدن

ممنون میشم راهنمایی کنید.

با تشکر

نمی دونم چرا جدیدا انقدر ارور می بینم تو سایت:(

این صفحه رو ببینید.بالای صفحه اینو مینویسه

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/shiasayc/public_html/ask/qa-include/qa-base.php(572) : eval()'d code on line 77

سلام

موقع باز کردن فایل منیجر سایت تیک show hidden files رو بزنید و وارد شید

و در public_html سایت فایل err_log رو پیدا و ویرایش کنید

فایل رو برای ادیت که باز میکنید ببینید در آخرین تاریخ چه ارور هایی داده بزاری اینجا
یه فایل error_log تو public دارم.یه دونه هم تو پوشه ask که qa رو ریختم.

از تو فایل منیجر cpanel نتونستم فایل error_log داخل فولدر ask رو بخونم(حجمش 8 مگه)

دانلودش کردم ولی نمی دونم با چی بازش کنم.میشه بگین با چی می تونم داخلش رو ببینم؟

خیلی ممنون

notepad معمولی

یا notepad ++

Download Notepad++ 6.7.4  -  Je suis Charlie edition

ممنون

چند خطای آخر این هاست:(به ترتیب از آخرین)

[05-Feb-2015 09:00:49 Asia/Tehran] PHP Warning:  Invalid argument supplied for foreach() in /home/shiasayc/public_html/ask/qa-include/qa-base.php(572) : eval()'d code on line 77

[05-Feb-2015 03:44:09 Asia/Tehran] PHP Warning:  mysqli::mysqli() [<a href='mysqli.mysqli'>mysqli.mysqli</a>]: (HY000/2003): Can't connect to MySQL server on '127.0.0.1' (111) in /home/shiasayc/public_html/ask/qa-include/qa-db.php on line 66
[05-Feb-2015 03:44:09 Asia/Tehran] PHP Question2Answer MySQL connect error 2003: Can't connect to MySQL server on '127.0.0.1' (111)

بعدش 30000 تا از این ارور هست:

[04-Feb-2015 00:00:09 Asia/Tehran] PHP Warning:  mysqli::mysqli() [<a href='mysqli.mysqli'>mysqli.mysqli</a>]: (HY000/2002): Can't connect to local MySQL server through socket '/var/lib/mysql/mysql.sock' (2) in /home/shiasayc/public_html/ask/qa-include/qa-db.php on line 66
[04-Feb-2015 19:49:39 Asia/Tehran] PHP Question2Answer MySQL connect error 2002: Can't connect to local MySQL server through socket '/var/lib/mysql/mysql.sock' (2)

فایل رو ادیت کردم(30000 تا ارور تکرار شده رو حذف کردم)..آپلود کردم.بی زحمت یه نگاه بهش بندازین

فایل ارور

خیلی خیلی ممنون

پ.ن:

فایل error_log رو می تونم پاک کنم؟..خودش اتوماتیک دوباره از نو درست میشه؟(همین طوری حجمش زیاد بشه کل هاستم رو می گیره.)

در مورد اون صفحه ارور شکم به خود هاستینگ بیشتر شد.بهشون تیکت بزنم بگم؟

در مورد ارور دومی که بالای صفحه می اومد:

فکر کنم فقط بالای صفحاتی میاد که دارای جواب هستن.
بله باید درست بشه اتوماتیک اما من همیشه چون حجمش زیاد نبوده با Editor هاست بازش میکردم و محتواشو پاک میکردم

اما الان دیگه چاره ای ندارید یا میتونید فایل ادیت شده رو بصورت خالی آپلود و replace کنید

در مورد ارور هم احتمال زیاد از پلاگین هاتونه

شما اگه بتونید دونه دونه پلاگین هارو تو هاست زیپ کنید بعد فایلشونو پاک کنید تا با تست سایت معلوم شه از کدوم هست که آخر سر همرو از حالت زیپ در آورید

خیلی ممنون

بله.ظاهرا به خاطر پلاگین ultimate seo بود.

دوستان اگه خواستن استفاده کنن،این نسخشو بگیرن.(فعلا که اروری نداده.)

سوالات مشابه

52 بازدید

متصل کردن دیتابیس

سلام میخواهم این اسکریپت را دو ساب دامین نصب کنم و دیتابیس آنها را به هم متصل کنم ، چکار باید انجام داد ؟

سوال شده دی 2, 1393 در پلاگین ها توسط حمیدایرانپور (7,230 امتیاز)
+2 امتیاز
2 پاسخ 52 بازدید
16 بازدید

دریافت خطا هنگام تغییر دایرکتوری

با عرض سلام و احترام متاسفانه وقتی دسته بندی یک سوال را می خواهم تغییر دهم با این خطا مواجه میشم. Warning: require_once(/ ... اند دارم) ممنون میشم راهنمایی فرمایید با تشکر التماس دعا یا علی

سوال شده 24 شهریور 1395 در مشکلات اسکریپت توسط penitentamin (1,010 امتیاز)
0 امتیاز
0 پاسخ 16 بازدید
70 بازدید

ارور نصب اسکریبت

با سلام بعد از انتقال به هاست و اکسترکت کردن فایل و تغییر نام و اضافه کردن کد به ابتدای فایل مورد اشاره در آموزش. هنگام ... . لطفا راهنمایی نوایید با تشکر آدرس سایت: www.gitisystem.ir/qf

سوال شده فروردین 8, 1394 در مشکلات اسکریپت توسط gitisystem (180 امتیاز)
+2 امتیاز
1 پاسخ 70 بازدید
83 بازدید

خطا در نصب پس از آپلود افزونه

با سلام و خسته نباشید. همه کارهایی که در صفحه نصب ادغامی گفته شده بود رو انجام دادم. لینک ها به این صورت هستن: www.site. ... php پیدا نشد. در صورتی که تو پوشه وردپرسم موجوده. لطفا کمکم کنید.

سوال شده تیر 29, 1393 در مشکلات اسکریپت توسط aminheydari (180 امتیاز)
+2 امتیاز
1 پاسخ 83 بازدید
71 بازدید

جداسازی اسکریپت از دیتابیس مشترک با وردپرس

سلام و عرض ادب بنده مدتی هست که این اسکریپت رو نصب کردم با دیتابیس مشترک با وردپرس اما الان پشیمون هستم چون مشکلات زیادی ... افزونه ها تداخل داره افزونه هایی که اصلا نمیتونم کاریش کنم با تشکر

سوال شده اسفند 22, 1393 در مشکلات اسکریپت توسط yasersola (250 امتیاز)
+4 امتیاز
2 پاسخ 71 بازدید
  1. ورود یا عضویت

    برای نمایش جعبه ورود کلیک نمایید. از این محل برای ورود وعضویت استفاده نمایید !

  2. جعبه جستجو

    برای نمایش جعبه جستجو کلیک نمایید. بوسیله این سیستم میتوانید محتوای سایت را مورد جستجو قرار دهید

  3. درود مدیرسایت !

    با کلیک بر روی این آیتم شما میتوانید به بخش مدیریت وارد شوید !

  4. طرح یک پرسش

    با کلیک بر روی آیتم های ناوبری پرسش خود را شروع نمایید

  5. تمامی فعالیت های اخیر وبسایت را بیابید

    در این مکان شما میتوانید آخرین فعالیت های سایت از جمله آخرین سوالات , پاسخ ها و دیدگاه ها را پیدا نمایید!

  6. امتیاز دهی به پرسش و پاسخ ها

    شما با استفاده از فلش های کنار پرسش و پاسخ ها میتوانید به آنها امتیاز مثبت و منفی دهید !

  7. پاسخ خود را مطرح نمایید

    برای افزودن پاسخ به پرسش ها بر روی این دکمه کلیک نمایید !

  8. افزودن دیدگاه

    برای ارسال دیدگاه بر روی این دکمه کلیک نمایید

  9. انتخاب بهترین پاسخ

    با کلیک بر روی تیک سبز رنگ بهترین پاسخ را برای پرسش خود انتخاب نمایید !

  10. تبریک میگوییم !!!

    Now you learn how to use site. Why don't you start to ask a question or provide some answer to the community!

...