Close Sidebar
کیوتوای فارسی
به نام یزدان بخشاینده بخشایشگر
در این مکان میتوانید مشکلات خود با اسکریپت کیوتوای را مطرح نمایید , در کوتاه ترین زمان به شما پاسخ خواهیم داد!
زمان پاسخگویی به پرسش ها از 4 الی 24 ساعت میباشد !
خواهشمندیم در صورتی که پاسخ خود را دریافت نموده اید , بر روی تیک بهترین پاسخ کلیک نمایید !
کیوتوای مارکت افتتاح شد !
آپلود تصاویر سوالات شما !

1 نفر آنلاین
0 عضو و 1 مهمان در سایت حاضرند
بازدید امروز: 74
بازدید دیروز: 1014
بازدید کل: 719403

503 سوال

657 پاسخ

973 دیدگاه

425 کاربر

مشکل باز شدن سایت پرسش و پاسخ در موبایل

+3 امتیاز
194 بازدید
سلام و خسته نباشید. من یه مشکل عجیب دارم.

سایت بنده در آدرس http://winphone.ir/question بدون هیچ مشکلی باز میشه. اما در موبایلهای سیستم عامل ویندوز فون صفحه سفید میاد.
 تقریبا با تمام قالب ها تست کردم و این مشکل هست. نکته جالب اینکه با گوشی های آندروید هیچ مشکلی نداره و سایت باز میشه.

نکته  عجیبه دوم دیگه اینه که قبلا در گوشی ویندوز فونی بدون مشکل باز میشد ولی الان اصلا باز نمیشه و صفحه سفید میاد. میدونید مشکل از کجا است ؟ امکانش هست اصلا سایت ریسپانسیو نباشه و در وموبایل همونطوری باز بشه که در کامپیوتر باز میشه. شاید مشکل حل شد.
سوال شده آبان 13, 1393 در پوسته ها توسط rezatoops (260 امتیاز)

2 پاسخ

+1 امتیاز
سلام دوست عزیز

اگر قبلا باز میشده و الان باز نمیشه احتمالا پپلاگینی چیزی نصب کردید مثل پلاگین html5 سازی قالب

پلاگین های غیر فابریک سایت رو غیرفعال یا حذف نمایید و چک کنید
پاسخ داده شده آبان 13, 1393 توسط علی بخشی (68,650 امتیاز)
بله قبلا باز میشده. من پوشه پلاگین رو تغییر نام دادم تا هیچکدوم رو نشناسه اما بازم باز نمیشد. آخه چرا فقط تو یه سیستم عامل نباید باز بشه ؟

نمیشه اصلا حالت ریسپانسیو قالب رو غیر فعال کرد ؟ من فکر میکنم مشکلش تو ریسپانسیو کردنشه
نه با تغییر نام پوشه پلاگین خودش مشکل ساز میشه

شما پلاگین های اضافی رو در یک فایل zip کنید و در خارج از قلدر qa-plugin قرار دهید

بعد بنده یادمه قالب سایت شما flatbox نبود , قالب رو تغییر دهید و تست کنید

در مورد ریسپانسیو بودن هم باید بگم پوسته flatbox فقط نسخه ریسپانسیو دارد

اگر میخواهید رسپانسیو نباشد با snow تست کنید

و به من اطلاع دهید ممنون

الان بنده تمام پلاگین ها رو خارج از پوشه پلاگین قرار دادم. بازم مشکل پابرجاست ! یعنی تو موبایل ویندوز فونی نمایش داده نمیشه !

من هنگام باز کردن سایت پرسش و پاسخ خودم عیب یابی فایرفاکس رو فعال کردم دیدم به جی کوئری ایراد میگیره که اتفاقا jquery.mobile اون بالا سمت راست هم نوشته میشه. به خاطر اون نیست ؟

بله ممکن هست برای این مورد باشه

بنده سعی کردم به بخش developer.nokia.com/community نوکیا که اتفاقا چنین مبحثی توش وجود داشت دسترسی پیدا کنم که گویا دوست عزیزمون مایکروسافت لینک ها رو تغییر داده !!!

و در سایت جدید هم چنین بخشی پیدا نکردم

شما که در کار ویندوز فون هستید اگر بخش developers آنرا میشناسید لطفا برای بنده بفرستید تا jquery.mobile مورد نیاز در ویندوز فون را به پوسته اضافه کنیم و تست نماییم

اگر خیر که بنده به دنبال فایل های مربوطه میگردم و تا شب بهتون اطلاع میدم

ممنون از صبر و بردباریتون
+1 امتیاز

سلام دوباره دوست عزیز

لطفا کد های زیر را در مدیریت > طرح سفارشی > HTML سفارشی در بخشی <head> تمام صفحات قرار دهید سپس به بنده اطلاع دهید تا چک کنم

<link rel="stylesheet" href="http://code.jquery.com/mobile/1.4.5/jquery.mobile-1.4.5.min.css" />
<script src="http://code.jquery.com/jquery-1.11.1.min.js"></script>
<script src="http://code.jquery.com/mobile/1.4.5/jquery.mobile-1.4.5.min.js"></script>

فقط اگر میخواهید در ویندوز فون چک کنید چند بار رفرش انجام دهید

موفق باشید

پاسخ داده شده آبان 15, 1393 توسط علی بخشی (68,650 امتیاز)

سلام ممنون از پیگیری و زحمتی که می کشید برای حل مشکل بنده. واقعیتش تعجب کردم که این پشتیبانی قوی شما رو دیدم.

شما وقتی پاسخ دادید، پاسخ شما به من ایمیل شد، کد رو من از تو ایمیل کپی کردم و در head قرار دادم  و نکته ای که حواسم نبود این بود که کد در جی میل ناقص اومده بود و من کد ناقص رو در head قرار دادم. بعد از این دیدم بعضی المان ها از کار افتادن و کمی سایت نامرتب شده ولی مشکلش تو موبایل حل شده بود و سایت تو موبایل بالا میومد. البته همون نامرتبی تو موبایل هم بود.

بعد که اومدم کد رو از اینجا کپی کردم  و کد رو به صورت کامل کپی کردم نامرتبی سایت درست شد و مرتب شد ولی باز تو موبایل باز نشد.

کدی که به صورت ناقص کپی کرده بودم :


<link rel="stylesheet" href="http://code.jquery.com/mobile/1.4.5/jquery.mobile-1.4.5.min.css" /> <script src="http://code.jquery.com/jquery-1.11.1.min.js"></

script> <script src="http://code.jquery.com/mobile/1.4.5/jquery.mobile-1.4.5.min.js"></script>

 

والبته این خط کد هم بالای سایت میاد، فکر میکنم کدتون یه اشکالی داره :

http://code.jquery.com/mobile/1.4.5/jquery.mobile-1.4.5.min.css" />
خواهش میکنم دوست عزیز

من این کد رو از سایت اصلی و مرجع mobile jquery گرفتم اما الان که دقت میکنم میبینم یکم عجیب آدرس دهی شده

خوب شما میتونید از این آدرس دهی که مرتبش کردم استفاده کنید ببینید جواب میده یا نه ؟

ابتدا در نوت پد کپی و سپس در سایت قرار دهید

<script type="text/javascript" src="http://code.jquery.com/jquery-1.11.1.min.js"></script>
<script type="text/javascript" src="http://code.jquery.com/mobile/1.4.5/jquery.mobile-1.4.5.min.js"></script>
<link rel="stylesheet" TYPE="text/css" href="http://code.jquery.com/mobile/1.4.5/jquery.mobile-1.4.5.min.css">

لطفا بنده رو هم در جریان بگذارید

با تشکر
سلام. الان تو موبایل باز میشه. ولی مشکلی که هست اینه که قالب نامرتب شده. تو موبایل هم نامرتبه.
گاهی اوقات هم در بخش مدیریت پیغام ERROR LOADING PAGE میده و کلا کند میشه سایت.

این مورد رو پاک کنید و دوباره تست نمایید :

<link rel="stylesheet" TYPE="text/css" href="http://code.jquery.com/mobile/1.4.5/jquery.mobile-1.4.5.min.css">

ببینید قالب درست میشود یا خیر؟

خیلی بدتر شد جناب بخشی. امکانش هست بنده یک اکانت مدیریت به شما بدم خودتون بررسی کنید ؟
سلام

بله

به پیام خصوصی های بنده بفرستید

ممنون
سلام دوست عزیز
بنده فایل  جی کوئری رو جاسازی کردم و فایل css رو که باعث به هم ریختگی قالب میشده حذف نمودم
در کامپیوتر تست کردم بالا میاد و استایل دیگه بهم نمیریزه , در اندروید هم همینطور
اما ویندوز فون نداشتم تا تست کنم
لطفا تست کنیدو اطلاع دهید
ممنون
همچنان مشکل پابرجاست عزیز. تو چند بار رفرشی که تو موبایل انجام دادم یه لحظه اومد ولی رفت.

نکته ای که هست تو موبایل وقتی پرسش و پاسخ سایتم رو باز میکنم اسکرول افقی و عمودی خیلی بزرگ هست و البته خالی.

نکته جالب دیگه سایتهای دیگه ای که از این اسکریپت پرسش و پاسخ استفاده میکنند یکی دوتا رو تست کردم تو موبایل ویندوز فونی راحت باز میشدند !
خیلی عجیب والا

جی کوئری موبایل هم که جواب نداد , تغییر پوسته هم همینطور و بنده پلاگین هاتونم دیدم که پلاگین پیشفرض اسکریپت هستند

بنده 4 روز پیش یک سوال در پشتیبانی اصلی پرسیدم که اونجا هنوزم یک جواب ندادند !!

http://www.question2answer.org/qa/40822/blank-page-in-windows-phones

لطفا فرصت بدید بنده از دوستانم پرس و جو کنم ببینم میشه فهمید مشکل از کجاست یا خیر

ممنون از صبر و بردباریتون

سوالات مشابه

163 بازدید

معرفی سایت های پرسش و پاسخ با اسکریپت کیوتوای فارسی

دوستانی که سایت های پرسش و پاسخ با اسکریپت question2answer-farsi دارند میتوانند سایت خود را در اینجا معرفی کنند تا در سایت بر اساس ... و کاربران آنلاین v2 + آمار بازدید)دسته بندی شوند.. .

سوال شده مهر 30, 1393 در مشکلات اسکریپت توسط حمیدایرانپور (7,230 امتیاز)
+3 امتیاز
2 پاسخ 163 بازدید
125 بازدید

نمایش دادن rss پرسش پاسخ در سایت دیگر

من میخوام rss پرسش و پاسخ مون رو یه سایت دیگه نمایش بده کد php برای نمایش rss رو از اینجا گرفتم و برای نمایش در زیر ... بدم یه نمونه تست گذاشتم از اینجا ولی فید نمایش نمیده راهنمایی میکنید؟

سوال شده آبان 28, 1392 در مشکلات اسکریپت توسط hssn67 (530 امتیاز)
+7 امتیاز
2 پاسخ 125 بازدید
171 بازدید

انتقال سایت و مشکل اسکریپت (فوری)

مشکلی که برام خیلی عجیبه اتفاق افتاده. من چند وقت پیش روی هاست قبلی اسکریپتو توی ساب دامین نصب کردم.حالا سایتمو انتقال دادم ... مراحل از نو برای ایجاد ساب دامین طی کردم،هیچ مشکلی وجود نداره.

سوال شده اسفند 4, 1392 در مشکلات اسکریپت توسط shokre (380 امتیاز)
+3 امتیاز
3 پاسخ 171 بازدید
55 بازدید

قرار دادن نظر سنجی در صفحات خاص و در مکان دلخواه مثل سایت خودتون

با سلام و تشکر ویژه. چطور میشه نظز سنجی را به صورت سایت خودتان انجام داد. در پلاگینی که گذاشتید، نظر سنجی در بین سوالات قرار ... میخوام مثل سایت خودتون در کنار صفحه و در صفحات خاص باشه. ممنون

سوال شده اسفند 16, 1393 در پلاگین ها توسط salah (650 امتیاز)
+1 امتیاز
1 پاسخ 55 بازدید
44 بازدید

مشکل در گذاشتن بنر سایت یا همان لوگوی سایت

سلام و خسته نباشید. من در قسمت مرکز مدیریت - طرح سفارشی سایت ، و در بخش لوگوی سایت ، یه عکسی با عرض 1200 در 200 پیکسل رو ... . و آدرس تصویر را در آدرس اوگو وارد کردم. ممنون میشم راهنمایی کنید.

سوال شده اسفند 13, 1393 در مشکلات پنل ادمین توسط salah (650 امتیاز)
+1 امتیاز
1 پاسخ 44 بازدید
  1. ورود یا عضویت

    برای نمایش جعبه ورود کلیک نمایید. از این محل برای ورود وعضویت استفاده نمایید !

  2. جعبه جستجو

    برای نمایش جعبه جستجو کلیک نمایید. بوسیله این سیستم میتوانید محتوای سایت را مورد جستجو قرار دهید

  3. درود مدیرسایت !

    با کلیک بر روی این آیتم شما میتوانید به بخش مدیریت وارد شوید !

  4. طرح یک پرسش

    با کلیک بر روی آیتم های ناوبری پرسش خود را شروع نمایید

  5. تمامی فعالیت های اخیر وبسایت را بیابید

    در این مکان شما میتوانید آخرین فعالیت های سایت از جمله آخرین سوالات , پاسخ ها و دیدگاه ها را پیدا نمایید!

  6. امتیاز دهی به پرسش و پاسخ ها

    شما با استفاده از فلش های کنار پرسش و پاسخ ها میتوانید به آنها امتیاز مثبت و منفی دهید !

  7. پاسخ خود را مطرح نمایید

    برای افزودن پاسخ به پرسش ها بر روی این دکمه کلیک نمایید !

  8. افزودن دیدگاه

    برای ارسال دیدگاه بر روی این دکمه کلیک نمایید

  9. انتخاب بهترین پاسخ

    با کلیک بر روی تیک سبز رنگ بهترین پاسخ را برای پرسش خود انتخاب نمایید !

  10. تبریک میگوییم !!!

    Now you learn how to use site. Why don't you start to ask a question or provide some answer to the community!

...